Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Totalrådgivning

Lyngkilde varetager totalrådgivning inden for områderne byggeri, anlæg og sundhedsbyggeri.

Vores fornemmeste opgave er at sikre, at jeres byggeri bliver gennemført på en effektiv, økonomisk og bæredygtig måde, og at resultatet opfylder jeres krav og forventninger.  

Som totalrådgiver hjælper vi bygherre med at planlægge og gennemføre byggeri eller anlægsopgaver fra den indledende planlægningsfase til afslutningen af projektet. 

Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for projektledelse for byggeri, anlæg og sundhedsbyggeri sikrer vi, at bygherre får den rigtige rådgivning og støtte til at opfylde projektets mål og krav samtidig med, at der tages hensyn til lovgivning, økonomi, kvalitet og miljø. 

Vi er bygherres rådgiver og repræsentant og sikrer, at bygherrens interesser og behov er i fokus under hele projektet. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din byggeopgave.

Har du brug for en totalrådgiver til dit byggeprojekt?

Kontakt adm. direktør Per Harding for mere information om vores kompetencer.

Læs mere om vores kompetencer inden for byggeri

Bygherrerådgivning

Med Lyngkilde som bygherrerådgiver kan I være sikre på, at jeres byggeri bliver gennemført på en effektiv, økonomisk og bæredygtig måde, og at resultatet opfylder jeres krav og forventninger. 

Konstruktioner

Lyngkilde besidder stor viden indenfor bærende konstruktioner og tilbyder rådgivning om bærende konstruktioner på både små og store projekter. 

Byg & Design

Har I brug for hjælp til at tegne et nyt byggeri eller modernisere et eksisterende? Lyngkildes bygningskonstruktører og ingeniører hjælper jer
med at omsætte jeres visioner til æstetiske og bæredygtige byggeløsninger.