Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Byggeri

Rådgivning med høj kvalitet og tværfaglig koordinering.   

Lyngkilde sikrer, at dit byggeprojekt udføres med højeste viden og kvalitet. Vi er med hele vejen og sørger for et solidt fundament for dit byggeri uanset, om du opfører et boligbyggeri, et sygehus eller en skole.

Som rådgivende ingeniører tager vi os af alle de tekniske fag i dit byggeprojekt. Vi udfører de nødvendige forundersøgelser og beregninger, som sikrer, at design og konstruktioner opfylder de nødvendige regler og standarder. Tværfaglig sammenhængen sikres naturligt i alle projekter

Design af bæredygtige løsninger

I den indledende planlægning og designfase, er vi med til at tildanne projektet, så det passer til de specifikke behov og budget. Vi hjælper med at identificere de rigtige løsninger, der sikrer projektets funktionalitet, æstetik, økonomi og bæredygtighed.

Tryghed gennem hele byggefasen

I byggefasen er det vores fremmeste opgave at overvåge byggeriets fremdrift og kvalitetssikring. Vi udfører tilsyn og kvalitetskontrol for at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med projektet og gældende love og standarder. Vores tilstedeværelse på byggepladsen giver tryghed og sikkerhed for, at alt forløber som planlagt.

Vi er obs på love og regler

Vores rådgivende ingeniører hjælper med at navigere gennem bygningsreglementer, lovgivning og tilladelser. Vi tager os af administrationen og sikrer overholdelse af projektets nødvendige regler og forskrifter, så forsinkelser og komplikationer i byggeprocessen undgås.

Vi er garant for den gode kommunikation

Kommunikation er vigtigt for at processen forløber godt. Vi har stor erfaring med at sikre den gode kommunikation og er vant til at tale med både bygherrer, arkitekter, underrådgivere og entreprenører.

Med Lyngkilde ved din side kan du bygge med tillid og sikkerhed. I alle vores opgaver er det af højeste prioritet, at opgaven bliver en succes og opfylder forventninger og krav til kvalitet, tid og budget.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din byggeopgave.

Står du foran et byggeprojekt?

Kontakt adm. direktør Per Harding for at høre mere om, hvordan Lyngkilde kan hjælpe jer.

Læs mere om vores kompetencer inden for byggeri

Bygherrerådgivning

Med Lyngkilde som bygherrerådgiver kan I være sikre på, at jeres byggeri bliver gennemført på en effektiv, økonomisk og bæredygtig måde, og at resultatet opfylder jeres krav og forventninger. 

Konstruktioner

Lyngkilde besidder stor viden indenfor bærende konstruktioner og tilbyder rådgivning om bærende konstruktioner på både små og store projekter. 

Byg & Design

Har I brug for hjælp til at tegne et nyt byggeri eller modernisere et eksisterende? Lyngkildes bygningskonstruktører og ingeniører hjælper jer
med at omsætte jeres visioner til æstetiske og bæredygtige byggeløsninger.