Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Er du vores nye praktikant?

Ønsker du at afprøve teorier i praksis og samtidig forbedre dine karrieremuligheder gennem relevant erhvervserfaring, så søg et praktikophold hos os.

Vi rekrutterer løbende praktikanter til 20-ugers ophold, der studerer ingeniørfag, konstruktionsfag, installationsfag eller arkitektur. Et praktikophold hos os giver dig chancen for at afprøve dine evner og omsætte din teoretiske viden til konkret erfaring.

Hvad tilbyder vi?
Som praktikant hos Lyngkilde kommer du til at arbejde selvstændigt med projekter og opgaver, og samtidig bliver du en del af et fagligt og socialt fællesskab med både erfarne og unge kollegaer. Vi sammensætter et praktikprogram, der er er målrettet din uddannelse og som giver dig et lærerigt indblik i hverdagen som rådgivende ingeniør, konstruktør, installatør eller arkitekt.

Hvem er du?
Vores praktikforløb henvender sig til studerende, der er i gang med at læse til diplomingeniør, civilingeniør, bygningskonstruktør eller maskinmester.

Hvis du er i gang med en anden relevant uddannelse, er du også velkommen til at kontakte os.

Sådan søger du!
Send din ansøgning og CV til afdelingsleder Jakob Johansen på jjo@lyngkilde.dk og fortæl os, hvorfor du ønsker at komme i praktik hos os. Giv også gerne information om det specifikke fagområde, du ønsker at arbejde med.

Det siger vores praktikanter

Her er tryghed og faste rammer

"Det har været rigtig rart at komme ud og arbejde med virkelighedsnære opgaver for rigtige kunder. Jeg har blandt andet haft ansvar for at lave tegninger til el- og vandinstallationer. Jeg har især nydt, at hverdagen både har været tryg og med faste rammer. De gode rammer, spændende arbejdsopgaver og søde kollegaer gør, at jeg nu ser rigtig meget frem til at blive færdig med studiet."

Kristoffer E. Andersen, bygningskonstruktør-studerende på erhvervsakademiet Zealand

Samarbejde med mange faggrupper et stort plus

"Jeg valgte Lyngkilde, da det gav mig mulighed for at samarbejde med mange forskellige faggrupper. Jeg har arbejdet med både facaderenovering, vandinstallationer og 3D-scanninger af bygninger. Hos Lyngkilde er der kort fra tanke til handling. Viser man initiativ, så får man oftest lov til at løbe med opgaven. Jeg har følt mig tryg og godt tilpas og kan helt klart anbefale stedet til andre bygningskonstruktørstuderende."

Theodor Schaumann Nellemose, bygningskonstruktør-studerende på erhvervsakademiet Zealand

Vil du høre mere om praktik?

Kontakt afdelingsleder Jakob Johansen, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at komme i praktik.

Om Lyngkilde

Lyngkilde er din pålidelige rådgiver med ekspertise inden for alle traditionelle ingeniørfag inden for totalrådgivning, byggeri og anlæg. Vi tilbyder skræddersyede løsninger til forskellige sektorer som sundhedsvæsenet, erhverv, boliger og institutioner.