Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Anlæg

Lyngkilde rådgiver om anlægsopgaver i alle skalaer som f.eks. større skolebyggerier,
klimasikring, vejanlæg, kloak, fjernvarme og byggemodning.

Skal du i gang med et anlægsprojekt? Sørg for at have den rette ekspertise ved din side for at sikre succes fra start til slut.

Lyngkildes rådgivende ingeniører hjælper dig med at navigere gennem alle faser af dit anlægsprojekt. Fra den indledende planlægning og design til implementering og afslutning er vi din pålidelige partner, der vil sikre, at intet overlades til tilfældighederne.

En skræddersyet plan for dit anlægningsprojekt

Som rådgivende ingeniører er vi i stand til at analysere dine behov og omsætte dem til konkrete løsninger. Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine mål og krav og derefter udvikle en skræddersyet plan, der opfylder gældende regler og krav til byggeri, sikkerhed og miljø.

Designet af dit anlægsprojekt er afgørende for det endelige resultat. Vi anvender avancerede modellerings- og designværktøjer til at skabe detaljerede og nøjagtige repræsentationer af dit projekt. Dette giver dig mulighed for at visualisere resultatet på forhånd og foretage nødvendige justeringer, inden konstruktionen går i gang.

Professionel ledelse fra planlægning til aflevering 

Vores rolle stopper ikke ved designet. Vi hjælper dig med at håndtere projektet, koordinere ressourcer, overvåge fremdriften og sikre overholdelse af regler og standarder. Vi er dine pålidelige partnere i at håndtere udfordringer og løse problemer, der opstår undervejs. Med vores analytiske evner og problemløsende tilgang sikrer vi, at dit anlægsprojekt forbliver på rette spor.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit anlægsprojekt.

Skal du i gang med et anlægsprojekt?

Kontakt afdelingsleder Robin Larsen for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Læs mere om vores kompetencer inden for anlæg

Anlæg

Lyngkilde rådgiver om anlægsopgaver i alle skalaer som f.eks. større skolebyggerier, klimasikring, vejanlæg, kloak, fjernvarme og byggemodning.

Fjernvarme

Lyngkildes ingeniører og fjernvarmespecialister har mere end 35 års erfaring med dimensionering og projektering af fjernvarmeledningsnet, såvel i forbindelse med udvidelse af forsyningsområder som renovering af eksisterende ledninger.

Jord & miljø

Lyngkildes miljøspecialister har stor og bred erfaring som rådgiver indenfor industrimiljø, håndtering af forurenet jord og indvinding af råstoffer.