Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?

FAXE SUNDHEDSCENTER

TILSVARENDE PROJEKTER
FLERE PROJEKTER

IDE
Vi vil samle flest mulige sundhedsfunktioner på ét sted, så områdets borgere får en ny, fælles indgang til de tilbud, de oftest har brug for. Det, der ikke kræver et specialiseret sygehus, skal i stedet kunne håndteres lokalt.

For eksempel den kommunale fysioterapi, tandplejen eller en del af sundhedsplejen, også regionale tilbud skal indeholdes, eksempelvis røntgenfunktion og jordemoderklinik. Endelig er der en lang række private sundhedsaktører, som også skal tænkes ind- og flere er jo allerede rykket ind i området. Det gælder for eksempel de privatpraktiserende læger, speciallæger, fysioterapeuter, kiropraktorer eller måske et fitnesscenter og en sundhedscafé.

Foruden sundhedscentret kan der meget vel tænkes at blive plads til andre former for liberalt erhverv. Der findes også allerede en del boliger på sygehusområdet, som kan udbygges eller renoveres. Alt sammen vil betyde, at Faxe får en helt ny bydel, der nu bliver en mere integreret del af byen.

BYGHERRE
Faxe Kommune og Region Sjælland

TIDSPLAN
Projektering og udbud i foråret 2012. Forventet indflytning forår 2013.

LYNGKILDES MEDVIRKEN
Lyngkilde har som totalrådgiver stået for brugerinddragelse og projektering af alle ingeniørdiscipliner og fagtilsyn samt byggeledelse

SAMARBEJDSPARTNERE
Arkitekterne Brunsgaard & Laursen aps og Site arkitekter

ØKONOMI
Samlet budget kr. 21.7 mio excl. moms

Lyngkilde a/s | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.