Følg os på Linkedin
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
» Glemt din adgangskode?
Print side Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side 

JOB HOS LYNGKILDE

Hos Lyngkilde er vi hele tiden på udkig efter dygtige medarbejdere, og du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

I menuen ude til venstre kan du se aktuelle jobopslag.

Medarbejdere
Hos Lyngkilde ved vi, at vores medarbejdere er omdrejningspunktet. Vi bestræber os altid på at give vores medarbejdere den største frihed og de største muligheder for at løse opgaverne. Der er fokus på vidensdeling, samarbejde og tværfaglighed. Lyngkilde ønsker, at medarbejderne deltager i efteruddannelse med henblik på sikring af, at vore kvalifikationer til enhver tid er i overensstemmelse med de krav, som vore bygherrer vil kræve indenfor de enkelte fagområder.

Opgaver
Opgaverne hos Lyngkilde er meget forskellige. De spænder lige fra store sygehus- og skolebyggerier til de helt små opgaver, som løses på kort tid. Fælles for alle opgaver er, at vi arbejder engageret og effektivt både selvstændigt og som team.

Summen af god rådgivning
I vores daglige løsning af opgaverne ligger fokus altid på at være imødekommende og ordholdende både overfor kunder og kollegaerne i mellem. Alle medarbejdere har været med til at definere Lyngkildes DNA, hvor ordene Team-ånd, Tværfaglighed, Effektiv, Forandringsparat, Imødekommende, Ordholdende, Kvalitet og Engagement indgår. Med disse ord i baghovedet løser vi vores opgaver således at Lyngkilde bliver: Summen af god rådgivning.Lyngkilde | Præstøvej 39, 4700 Næstved | Theilgaards Torv 1A, 4600 Køge | Telefon 55 72 66 11 | CVR 1901 5637 |
Copyright © Lyngkilde Rådgivende ingeniører FRI - All Rights Reserved.

DANPAQ Web Content Management System by DAN. | Webdesign by R-Team.